Berichtjes

 

Ik begon dit blog ooit om voor mij zelf alles bij te houden en op een rijtje te houden. Tot mijn blijde verbazing ontdekte ik dat er mensen zijn die dit blog lezen! Wat bijzonder. Ik vind het leuk om berichtjes te ontvangen.

 

hoe verder

Hoi Marcelle,
Ik wens je veel wijsheid bij je zoektocht naar alternatieven. En als je mijn advies wilt:
Probeer objectief te blijven kijken voor je iets beslist en
Liever een kliniek met een goede staat van dienst!

Monique 03-10-2012

 

Jouw verjaardag

Lieve Marcelle, had je al eerder een berichtje gestuurd, maar het kwam niet aan.

Ik wens je (het is wel iets te laat) nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en hoop dat je blijft vertrouwen op jezelf en mooie duikjes met Bas in je nieuwe levensjaar kan gaan maken!

Van harte beterschap, Marcelle!

Lieve groet van Anne.

30-09-2012

 

45

Hoi Marcelle, gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een naar bericht dat de reguliere geneeskunde je geen behandeling meer kan aanbieden. Dat zegt natuurlijk niet dat ze je niets meer te bieden hebben. Ik neem aan dat ze er wel voor je zijn als je klachten krijgt! Gelukkig heb je ook andere middelen gevonden om te vechten tegen je ziekte. Heel veel sterkte.

Monique 25/09/2012

 

hee bud!

weer helemaal terug uit Scotland (gelijk Haagse spoedklus). Joke en ik hebben de octopus, seals en wolffish de groeten voor je gedaan. Jeetje wat blijven die wolven mooi van lelijkheid. We hebben elke dag aan je gedacht, blijft ook raar zonder jullie. Het water was frisjes (gerard is een andere mening toegedaan: had een pikhouweel meegenomen). Ik vond het lekker; weer niet te warm, mooie harde wind en korte krachtige golven. X non

19/09/2012

 


8 verses ter aanmoediging

Ding Tian Li Di

Xing Song Yi Chong

Wai Jing Nei Jing

Xin Nian Bu Qi

Shen Zhu Tai Kong

Shen Yi Zhao Ti

Zhou Shen Rong Rong

Zhou Sheng Rong Rong

Zhou Shen Rong Rong

Maria 08-09-2012

 

Zomaar

Lieve Celle,

Het is veel te lang geleden dat we samen gedoken hebben, ik hoop dat we dat weer snel kunnen gaan doen.

Ik heb enorm veel bewondering voor de kracht die Bas en jij iedere keer weer tonen en waar jullie uit blijven putten. Het is echt een voorbeeld voor me.

Jullie zijn dagelijks in mijn gedachten en ik hoop dat de energie die ik stuur, ook aan komt.

Dikke knuffel,

Martin 08-09-2012  

 

Hoi Marcelle,

Ik las je laatste berichtjes. Stoer dat je blijft zoeken naar de kracht om verder te gaan en elke dag probeert te genieten van wat het leven je te bieden heeft. In mijn gedachten ben ik bij je.

Monique 02/09/2012

 

Hi lieve Celle,

Ik denk en praat nog steeds over je, met je veel te weinig. Hopelijk vind je kracht en energie om vooral door te gaan. Fantastisch dat je stug door blijft duiken (uiteraard binnen de mogelijkheden) en hoop dat we dat snel toch weer gaan doen. x non

27-8-2012

 

Hoi Marcelle,

hou vol, neem je rust en blijf je positieve energie zoeken.

ik denk aan je.

Monique 01/06/2012

 

zhineng qigong chinees giethoorn rotterdam uiltjes wij jij dao

ik zit achter mijn laptop en zie tot mijn verrassing inene dit mooie blog van jou, waarin je dapper en open al je ervaringen het wereldwijde spinnenweb op tikt......ik kijk uit naar onze gezamelijke qigong training, vertrouw en feel the love and chi all around you and feel the love and chi deep inside. HAOLA!

Maria 31/3/2012

 

Ik lees je stukjes steeds weer omdat ik een lotgenote van je ben.
Vorig jaar werd bij mij borstkanker ontdekt, helaas met uitzaaiingen in lever en een stukje bot.
Ik heb inmiddels chemo gehad en slik nu dagelijks arimidex. Mijn hele leven stond ook op z'n kop omdat ik pas 48 ben.
Ik ben onder behandeling van dr. Hamberg van het s.f.g. helaas een erg zakelijke arts. Veel sterkte toegewenst.

Ellen 27/3/2012

 

Ik zit in het zelfde schuitje als jij maar blijf ook positief.

Jolanda 22/12/2011

 

Ik lees je website met stukjes weer eens over en merk steeds weer, dat je echt schrijverstalent hebt en een leuke humor. Ik moet vaak glimlachen als ik je stukjes hier lees.

9/8/2011

 

Ik heb je dagboek regelmatig gelezen. Wat heb je veel meegemaakt.
Ik hoop zo voor je, dat de chemo nog veel voor je kan doen. Wat ik zo goed vind aan je is, je kracht en je gevecht iedere keer opnieuw en dan met die gouden man naast je. Jullie doen alles echt samen en doen nog steeds zoveel leuke dingen. Je humor en je slimme inzicht breekt door alle verslagen in je dagboek, erg ziek en dan de humor waar je alles met jouw ogen door bekijkt, met die geweldige bondgenoot naast je.
Ik ben ook onder behandeling bij dr. Vrijland, maar heb het geluk dat het niets ernstigs is. Ik herken alles wat jullie schrijven over het St. Franciscusziekenhuis. Dr. Vrijland is zo’n betrokken en lieve en leuke arts. Maar inderdaad die draken aan de balie en de moeilijke bereikbaarheid en attitude van anderen. Ik heb daar al eens erge botsingen over gehad. Maar prijs me gelukkig, dat dr. Vrijland mijn arts is. Soms als ik je stukjes over dr. Vrijland lees, is het net of ik het zelf heb geschreven, zo herkenbaar.
Hoop, dat er weer zo’n aardige arts in dat ziekenhuis op je pad komt.
Ik wens je heel veel beterschap toe en kracht met de behandeling.
Ik hoop, dat je nog veel duikjes in 2011 met Bas kan maken.
23/1/2011

 

hallo

van ons

Datum: 23-12-2012 | Door: non

Lieve Bas,

Ik hoop dat de drukte rond je huis iets is verstild en dat je wat rust kan vinden om de gebeurtenissen van de laatste maanden een plekje te geven.
Tijdens de grote 'schoonmaak' steken we altijd een stokje aan voor iemand. Merel wilde voor jouw een stokje branden ipv voor Celle... Daar schrok ik eerst wat van maar eigenlijk is het wel heel mooi... rare wondertjes kinderen. Onze gedachte is bij jou/jullie, de familie en vrienden. Hele dikke kus en kroel van ons.

Condoleances.

Datum: 13-12-2012 | Door: Anne

Beste Bas,
ik wens jou en familie heel veel kracht toe en ik hoop dat je jouw rust mag vinden na het grote verlies van jouw lieve en mooie vrouw, Marcelle. Ik heb haar slechts via haar blog leren kennen. Maar zoals zo treffend beschreven staat: DAG MOOI MENS!, wat een mooi mens was Marcelle. Het allerbeste aan jou gewenst,
lieve groet van Anne.

Re:Condoleances.

Datum: 16-12-2012 | Door: Bas

Dankjewel voor je lieve berichtje!

Condoleances

Datum: 03-12-2012 | Door: Eric Hamerslag

Vol ongeloof las het het trieste nieuws over Marcelle - in een e-mailtje via via - de laatste keer dat ik je zag was je vol leven, op dat schip op de Noordzee - onder water was jouw wereld - heel veel sterkte gewenst aan iedereen die van Marcelle hield.

Re:Condoleances

Datum: 16-12-2012 | Door: Bas

Dankjewel. Duiken is altijd haar ding gebleven. Het was ook de perfecte manier om de ziekte te vergeten. Ongelofelijk maar waar; 19 oktober heb ik nog met haar een duik naar 30 m gemaakt in Aqaba, Jordanie.

gecondoleerd

Datum: 01-12-2012 | Door: Monique

Hallo Bas,
Gecondoleerd. Ik hoop dat Marcelle uiteindelijk rustig ingeslapen is. Ik wens jou en de andere familie veel sterkte bij het verwerken van jullie verlies.
Monique

Re:gecondoleerd

Datum: 16-12-2012 | Door: Bas

Dankjewel.

gecondoleerd

Datum: 01-12-2012 | Door: jacco en Ellen

Wij wensen jou en familie heel veel sterkte en kracht toe!

Re:gecondoleerd

Datum: 16-12-2012 | Door: Bas

Dankjulliewel!

Gecondoleerd

Datum: 01-12-2012 | Door: Menny

Lieve Bas
Ik wil je heel veel sterkte toewensen.

Het ga je goed,groet van menny

Onderdelen 1 - 10 van 18
1 | 2 >>

Nieuw bericht